Nano Unicorn Our Daylights ♥: Lauantaista keskiviikkoon

torstai 13. helmikuuta 2014

Lauantaista keskiviikkoon

Nea

Moikka. Oon tällä hetkellä kipeänä, joten nyt on hyvä aika taas vähän kirjoitella. Mä en oo viime keskiviikon (?) jälkeen kirjoittanut tänne mitään, joten alotetaan vaikka viime lauantaista, josta Veerakin on jo kertonut.

Lauantaina oli siis tarkoituksena lähteä maastoon, mutta tiet oli todella liukkaita, niin päätettiin jäädä kentälle. Eihän se kenttäkään missään unelmakunnossa ollut, mutta sai kelvata. Iikku meni ihan nätisti, vaikka oli todella levottomalla tuulella ettei paikallaan tahtonut pysyä, sen seurauksena pysähdykset eivät menneet toivotun mukaisesti. Iikussa on hyvänä puolena se, että se on niin heiveröinen ja kevyt, että vaikka se kuinka tahtoisi vähän vauhtia kiihdyttää, niin sen saa lähes aina pidettyä lähtemättä, tai jos pääsee lähtemään, niin hidastamiseen ei tarvita voimaa eikä siinä mene kovin kauaa. Iikku kuitenkin meni jonkinlaisessa muodossa suurimman osan ajasta. Me ei kuitenkaan viitsitty laukata kentälläkään, joten mentiin laitsoille päästämään energiaa pois, hevosesta sekä ratsastajasta. Sinne me sitten tehtiin jonkinlainen "neliö" ja lähdettiin sitä ensin ravailemaan ympäri, jotta kaikki tulee tutuksi, vaikka niiden kyllä pitäisi omat laitsansa tuntea. Parin kierroksen jälkeen nostettiin laukat, jotka menivät harvinaisen onnistuneesti, jos muistelen syksyä, kun mentiin sänkipellolle.. :'D Kyllähän se peräpääkin lauantaina nousi muutaman kerran, mut pukit silti pysy kohtuullisina, kun Iikullakin on tapana liioitella lähes kaikesta, äitiinsä tulleena. Pari kertaa Iikku oli kyllä sitä mieltä,  että pitäisi käyttää koko tila hyväkseen ja yritti lähteä pois neliöstä, joka loppujen lopuksi muuttui ympyräksi. Laukkakin pysyi hyvin, vaikka pohja ei ollutkaan mitään hääviä. Lauantaista jäi hyvät fiilikset, vaikka ei maastoon päästykään.

 
Lauantaina peltoilun jälkeen hikisenä syömässä heinää hienon kukkaviltin alla ;)


Maanantaina meillä oli ne koulukisat (minun ensimmäiset <3), joissa menin rakkaalla Sissilläni. Kisat meni... no ihan kivasti hevosella, joka pelkää kouluaitoja. Ei aina päästy ihan uralle asti, mutta ihan riittävästi mulle, varsinkin kun en Sissiä nyt mitenkään kunnolla vielä tunne. Laukannostot menivät verryttelyssä hyvin, mutta siellä radalla se lähti tai no jäi paikalleen pukittelemaan, ehheh. Muutenkin oi'ottiin kulmia, hups. Mutta kuitenkin, itelle jäi hyvä fiilis ja meen mielelläni uudestaan niihin, Sissin kanssa.

Tiistaina mulla oli ihan perus tunti siellä Ruskon ratsastuskeskuksessa. Harmitti ihan hirveesti, kun jouduin menemään pienellä ponilla, Fellalla enkä Sissillä. Tunnilla harjoiteltiin pohkeenväistöä, ihme, että se pulla osasi sitä, heh. Mitään ihmeellistä sillä tunnilla ei tainnut tapahtua, eli perus koulutunti.

Keskiviikkona, eilen olin taas Iikun luona. Eeva ja Jane olivat tulleet myös. Kun minä siivoilin viimeisiä paskoja, he ottivat hevoset sisälle nopeuttaakseen tilannetta. No kappas keppana, Hiski pääsi karsinasta vapaaksi ja lähti juoksemaan suoraan naapurien pihaa kohti. Ja kun sellainen iso möhkäle lähtee täysillä juoksemaan ja pukittamaan, niin eiköhän se sitten mennyt kaatumaan sinne. Ei mitään vakavempaa sattunut, kun hänkin nousi ylös ja jatkoi matkaa naapureiden takapihalle pukittamaan ja hyppimään, että kyllä siltäkin näköjään virtaa löytyy, vaikka aina ratsastaessa sitä ei huomaakaan. Iikun hoitaminen meni ihan normaalisti, vaikka sillä olikin joku pakkomielle imeskellä mun hiuksia... ei siitä sitten enempää. Eilenkin harjoiteltiin pohkeenväistöä, Iikulla oikealle väistöt meni ihan sujuvasti, vaikka se spagetti olikin ihan taipuneena sinne suuntaan. Mutta eiköhän se niin mene, että aluksi pitää opettaa itse liike, ja sitten lähteä hiomaan sitä puhtaammaksi suoritukseksi. Vasemmalle puolelle se ei meinannut lähteä ollenkaan, mutta parin yrityksen jälkeen sekin onneksi meni sinne muutaman askeleen. Tunti meni muutenkin ihan hyvin, vaikka hän ei pelännyt enään sitä yhtä kulmaa, vaan koko hemmetin suoraa. No jaa, jospa lauantaina sitten sekin taas onnistuisi, kun valosalla ollaan ratsastelemassa. :D Ja alla on kuvia keskiviikosta, kun pojat oli vähän vauhdikkaalla päällä. Ja joo toi laatu on 5/5 kun oli sumuista ja puhelimella koitin kuvia saada. :D




1 kommentti: