Nano Unicorn Our Daylights ♥: Puomeja ennen koulukisaa ja peltorallia

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Puomeja ennen koulukisaa ja peltorallia

Veera

Perjantaina, mulla oli rästitunti keskuksella, koska en ollut tiistaina päässyt ratsastamaan. No joo, sen piti olla koulutunti, koska mulla on maanantaina koulukisat ja siihen ois sitten pitänyt harjoitella, mutta me mentiinkin puomeja.(+On se kyllä kivaa kun Matilla ei ole edes estesatulaa :'D) 

Tunti menikin sitten ihan normaalisti, mentiin aika paljon uran sisäpuolelta. Yleensä alussa Matti on mullla säpsähdellyt kaikkea pientä, mut tänään ei säpsähdellyt, tais olla hyvä päivä herralla, kun meni muutenkin niin nätisti. Mutta mentiinhän me loivaa kiemurauraa, mikä meillä on sitten kisoissa(tosin vaan kolmikaarinen kiemuraura.). 


Lauantaina, olin Hiskin luona. Suunitelmissa oli ekana mennä maastoon, mutta olikin monissa kohtiin niin liukasta, ettei sitten ihan uskaltanut. Otettiin hevoset normaalisti sisälle ja laitettiin kuntoon. 

Kentällä Hiski oli vähäsen sitä mieltä ettei noista kulmista oikein jaksaisi mennä. Muutenkin tänään oli tavallista laiskempi päivä, johtuikohan sekin tuosta liukkaudesta, että Hiskikin osasi olla varovainen. Takaosan käännökset meni ihan normaalisti ja pysähdykset(onhan niissä toki parantamisen varaa.). Lopuksi mentiin kuitenkin laukkailemaan pellolle. Toisessa suunnassa ei oikein suostuttu menemään 'uraa' pitkin mutta kyllä sekin jotenkin sujui. 

Pahoittelen, etten ehdi enempää kirjoitella, koska mun pitäisi nyt lähteä kisoihin.
Ps. Maneesista yritettiin ottaa kuvia perjantaina, mutta ne oli hieman epäselviä, voin kuitenkin lisätä tähän pari nyt. 

Joo, tota tossa kuvassa ollaan menossa loppu käyntei, joten toi mun asento, köh köh. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti